Publikacija o igrah na srečo NFL

Skupinski dobitek pomeni zmago pri stavah, ne glede na razliko zmage. Če pa vaši Ninerji zmagajo zaradi manj kot 5,5 točk, ali če morda Jetsi pošteno zaslužijo, so stave za Nyc nagnjene k dolarjem. Najnovejši rekordni poskus v 7. tednu, poudarjen z velikim časovnim dvobojem z “Weekend Nights Footballom”, saj Philadelphia Eagles (5-1) gosti nove vijolično vroče Miami Whales (5-1).Skoraj vsaka druga fascinantna tekma od Detroit Lions (5-1), ki preverja Lamarja Jacksona, pa tudi Baltimore Ravens (4-2) in tudi Ohio Urban area Chiefs (5-1), ki se pomerijo s svežimi La Chargers (2- 3). Najnovejši dan je običajno povzetek vaših Minnesota Vikings (2-4) proti svežim Bay area 49ers (5-1).

  • Približno tri stvari prikazujejo cilj polja znotraj športnih dogodkov, kritično količino.
  • Preden izberete teden 7 NFL ali NFL parlays, se prepričajte, da si ogledate nove napovedi lige NFL in navodila za stave iz preizkušenega računalniškega dizajna SportsLine.
  • Obramba novih medvedov poskuša zakonito, toda Mitch Trubisky ostaja v dvomih, da bi se spopadla.
  • Wilson še vedno zdravi poškodbo palca na njihovih rokah, zelo morda se bo na neki točki opustil svojega funka.
  • On je odličen občutek in njegov osupljivi start cuatro-0 SU je dejansko navdušil mnoge, ki so avtorji svetnikov iz New Orleansa po tem, ko je blisk Drewa Breesa izgorel v drugem mesecu.

Panthers at the EaglesThe Eagles omogočajo preprosto 10,88 stvari za vsako igro več kot njihova osem družinska spletna igra. Več kot njihova zadnja igra z osmimi potmi, novi Lions dejansko omogoča običajno 31 elementov za vsako spletno igro. Igre svetnikov v tej sezoni so imele povprečno medsebojno oceno 64,5 točk. Celotna igra se je preselila v enajst vaših zadnjih 17 iger, ki ste jih odigrali v Londonu.

Bonus za prijavo 888sport | Igranje velikega desetega dogodka Preverjanje: boljše

Nimamo zaupanja v sveže Seahawke in zaupali boste, da lahko ta potencialno postane dvomestni zaslužek Chargerjev.Obe ekipi prihajata po velikem porazu in potrebujeta zmago znotraj povprečne divizije. Najnovejši Več kot/Pod je nekoliko visok za dve skupnosti, na katere se želite osredotočiti (petinštirideset,5 stvari pri -110 za Več kot in lahko Nižje kot).

Standardno leto stalno zajema 18 mesecev, nato pa se januarja začne končnica lige NFL. Lahko kar najbolje izkoristite 100-odstotno brezplačne izbire NFL glede letnih časov s pomočjo sveže programske opreme OddsTrader ali morda spletnih strani. To je ena od mnogih opreme vašega lastnega hendikepiranega postopka, ki jo lahko pričakujete za člane. Popolnoma nove Teksašane (1-5) so Coltsi iz Indianapolisa premagali z 29-3 in izgubili svoje pete pokončne igre. Houston od polčasa zaostaja le za 10 korakov 3, vendar so bili v zadnjih nekaj dneh doma boljši z 21-0. V igri KC za Tennessee Titans se pojavi največ 57,5 ​​elementov.

Baltimore Ravens v Cincinnati Bengals Možnosti in napovedi, 5. teden

Bonus za prijavo 888sport

MyBookie je pravzaprav najboljša športna stavnica in stavnica Združenih držav Bonus za prijavo 888sport Amerike, ki omogoča največji športni korak v ZDA in tujini. Kot poraz proti vašim Arizona Cardinals za oktobrski korak 3, novi Rams ponuja nekaj preprostih dobičkov. Številka je višja, vendar je Detroit le korak 3-3 ATS in 2-od-3 zmaga proti razponu, ki se je zgodil v domači videoigri Lions.

Tukaj so navedene najnovejše priložnosti Day cuatro NFL, poleg razmikov točk, denarnih linij in podskupin za vsako igro, osredotočeno na športno stavnico FanDuel. Bilo je veliko organizacij, ki so pozabile na branilce, skupaj s Tuo Tagovailoo, Andyjem Daltonom in vam bo Tyrod Taylor. Druge skupnosti, kot sta Colts in You will Eagles, se ukvarjajo s skrivnimi ranami nizkih branilcev. Pričakuje se, da bosta obe divizijski tekmi v glavnem času postali intimni, saj Saints poskušajo dati prednost -162 na denarno linijo, prav tako ima Browns dejansko zmerno prednost pri -135 od Steelers. Sveži York Jets so osvojili šokantno zmago v podaljšku od Buffalo Expenses v 1. mesecu do torkovih večernih športnih dogodkov.

Tudi z odličnim lastnim rezultatom 3-0 in lahko zmagate v petdesetih razdelkih v 3. mesecu, je razlika v točkah Miamija (+59) približno tri točke veliko boljša od Buffalove (+56). Jalen Affects poskusite razpravljati o opeklinah stopala, ki jih je utrpel proti Creatures. Kateri lahko začuti, ali je sposoben igrati v 13. dnevu, pravi Adam Schefter iz ESPN. Oboje, ogledali si boste razširitev in preprosto takoj verjeli in razumeli, “Vtis. To je pretirano.” To je res med temi točkami.Pričakujte, da bo druga groba spletna igra imela Dobbsa v nasprotju z njegovim najmočnejšim desnim hrbtom, tako da se boste lahko ognili napadalno. Popolnoma novi Seahawks ne bi smeli imeti večjih težav z doseganjem točk, kljub temu pa so Cardinals trdili, da niso ustvarili dovolj ofenzive za pritisk, tako da je skupaj več kot.

Bonus za prijavo 888sport

New New orleans saints so pravzaprav hišni favoriti proti tekmecu oddelka, povsem novim Tampa Bay Buccaneers, v 4. tednu. Tampa Bay bi morda bil za uvodni dan po tekmi torkovih večernih športnih dogodkov, če povzamemo nekaj dni, tretji korak . Sveži Panthers so pozabili na tretjo pokončno tekmo, ki so jo začeli v celem letu, odkar sta Andy Dalton in napad postavili bitko, vendar so na koncu izpustili proti Seattle Seahawks. Trevor Lawrence je v povprečju le šest,5 metrov za vsak vzorec raztopine, vendar zagotavlja nekaj najboljših – ducat obramb zaradi EPA za vsako vrnitev nazaj. Spreminjajo svoje rezultate, da bi imeli tekmece, on ali ona je kljub temu slabši, kljub temu bi tekma z Atlanto lahko pomagala, katera ekipa naleti na svoj utor v Londonu s stadiona Wembley. Štiri organizacije še vedno iščejo svoj osnovni zaslužek v vaši sezoni, na splošno ne manjka zgodb v četrtem mesecu od čisto novega leta lige NFL.

Razumevanje najnovejše mode, možnosti in razvoja je ključnega pomena, zato ne pozabite spremljati vsega, ko se začne Week cuatro vaših 12 mesecev lige NFL 2021. Znotraj Few days 7against nove izbire prehoda so cestne ekipe dejansko slabše v igri 10 od 15. Najnovejši Buccaneers in you will Cowboys se nagibajo k zagonu prvega koraka tedna do vašega 9. septembra in morda se boste igralci lige NFL resnično želeli pridružiti akciji. Sklenete lahko stave na samostojno spletno igro NFL (delna zapuščina, denarna linija ali skupno, we.elizabeth., nad/pod) ali stave na več iger NFL. Druge vrste stav so prop stave, terminske pogodbe in igre na srečo v realnem času v igrah.

NFL Day 8 Selections: Chance, Playing Contours and Forecasts Contrast to the Beheath To own Sunday Game

Ne bodo dobili 31 vprašanj v igrah, če pa so lahko samo blizu povprečja 17 točk, bo ta video igra zagotovo več kot. Izgube žoge in vaša kratka krogla so pomagale povsem novim Brownsom, da so Ravensi dosegli 33 točk – katerih obramba je precej naprednejša kot le obramba Pittsburgha. Morajo naleteti na veliko več potenciala posameznikov v vas, da zagotovo.